Szórakozás

Zámbó Krisztián az X-Faktor tuti nyertese?

Zambo-Krisztian(430x286)(1).jpg (zámbó krisztián)
Zambo-Krisztian(430x286)(1).jpg (zámbó krisztián)

Jimmy fiát gyakorlatilag egyetlen, a szakmához értő ember sem állíthatja meg az X-Faktorban. Ha a nézők úgy akarják, Krisztián igenis megnyerheti az RTL Klub tehetségkutatóját.

Meglehetősen faramuci helyzet alakult ki az X-Faktorban. A mentorok minden egyes adásban kritizálják, sőt időnként durván le is szólják Zámbó Krisztián teljesítményét, ő mégis rohamosan halad előre azon a bizonyos győzelemhez vezető úton.

Ráadásul a fiatalembert a mentorok csak akkor állíthatják meg, ha a nézők esetleg kevés szavazatot küldenek rá. Ebben az esetben ugyanis párbajoznia kell, ilyenkor pedig már Kersztes Ildikó és társai döntik el, hogy a két versenyző közül kiben van meg inkább az a bizonyos X, ki a tehetségesebb, ki fejlődött többet, vagyis kinek adják meg az esélyt a további versenyzésre. Ahhoz azonban, hogy Krisztián ebbe a szituációba kerüljön, tényleg az kell, hogy kevesen szavazzanak rá. Ez azonban jelen pillanatban elég elképzelhetetlen, ugyanis látszólag hatalmas szavazótábora van. A voksokat leadók között azonban vélhetően nemcsak a fiatal énekes rajongói találhatók meg, hanem édesapja, Zámbó Jimmy követői is.

Nemrég például egy pszichológus azt mondta a Hír24-nek, szerinte Krisztián akkor is sok szavazatot kap, ha kevésbé jól teljesít, ugyanis azok, akik a családját kedvelik, nem a teljesítménye miatt juttatják tovább, hanem szimpátia alapján. Ez pedig azt jelenti, hogy Krisztián simán eljuthat akár a döntőig is, sőt a versenyt is megnyerheti, ezzel a sokkal tehetségesebb társait is letaszítva a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról.

A pszichológus korábban azt is elmondta, ha Krisztián esetleg nyer, akkor sem élvezheti majd felhőtlenül a sikert, mert vélhetően rengeteg szemrehányást kap majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik