Szórakozás

Sikerfilmek a magyar képernyőn

A díjnyertes alkotásokat decembertől láthatjuk. Videóval!

A Chello Central Europe több mint 200 órányi tartalmat vásárolt meg egy angol forgalmazótól. Az együttműködés a magyarországi Film Mánia a magyar és romániai Film Café-ra terjed ki – értesítette a Szeged24-et a csatorna.

Eszerint a nézők decembertől olyan sikerfilmeket láthatnak a Film Mánián, mint például a 4 Emmy-díjat nyert Alice Csodaországban, az Oscar-díjas Whoopi Goldberggel, az Oscar-díjas Ben Kingsley-vel és a kétszeres Oscar-díjas Peter Ustinovval, vagy az Emmy-díjat nyert és Golden Globe díjra jelölt kétrészes kalandfilm, a Merlin, a Golden Globe díjra jelölt Sam Neill, az Oscar-díjra jelölt Helena Bonham Carter és az az Oscar-díjra jelölt Miranda Richardson főszereplésével.

Emellett a Film Mánia műsorkínálatába kerül az Emmy-díjra jelölt kalandfilm, a Herkules, a Golden Globe-ra jelölt Leelee Sobieski, az egykori 007-es ügynök Timothy Dalton és az Oscar-díjra jelölt Sean Astin főszereplésével, és Cervantes klasszikusának Emmy-díjra jelölt feldolgozása, a Don Quijote, amelynek címszerepében az Oscar-díjra jelölt John Lithgow látható majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik