Szórakozás

Danny Blue tényleg mentalista akadémiát nyit

Fél év alatt amatőr, egy év alatt profi szinten tanítja meg, hogyan láthatsz bele az emberek fejébe.

Danny Blue 2008-ban nyerte meg a TV2-n futott „A kiválasztott” című műsort, és ezzel hivatalosan is Uri Geller utódja lett. A mentalista úgy érzi, azóta eljutott arra a szintre, hogy most már saját utódokat neveljen. Teszi ezt egy Magyarországon eddig ismeretlen képzésformával, ugyanis úgynevezett mentalista akadémiát nyit. Az interneten már javában zajlik a különleges mentalistaképző reklámozása, a tanítás decemberben kezdődik.

„Eljött az idő, hogy másoknak is átadjam a tudásom. Csak néhány kiválasztott vehet majd részt az órákon, akiket én fogok válogatni. Hetente egyszer fogunk találkozni néhány órára egy különleges helyszínen, a képzés pedig alkalmanként csupán néhány ezer forintba kerül majd” – mesélte a Hír24 újságírójának Danny Blue.

Uri Geller utódja a maroknyi csoportnak elsősorban a mentalisták hozzáállását és a szakma esszenciáját fogja megtanítani. Szó lesz arról, hogy a tanítványok hogyan lehetnek hatásos előadók és manipulatívak, s hogy miképp láthatnak bele mások fejébe.

Danny Blue elárulta, hogy a heti egy alkalommal zajló képzésen fél év alatt amatőr, egy év alatt pedig már akár profi szinten is elsajátíthatjuk a mentalizmust. Az utódok az akadémia elvégzése után fellépési lehetőséget is kaphatnak majd mentoruk jóvoltából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik