Szórakozás

Hamisítják Király L. Norbi kisfiát! Vigyázat!

Az X-Faktor felfedezettje kiakadt, ugyanis az interneten hamis fotók keringenek gyermekéről.

Király L. Norbi kínosan óvja a sajtótól szeptember végén született kisfiát, ezért is lepődött meg annyira, amikor egymás után érkeztek hozzá a gratuláló üzenetek. Nem értette, hogy a rajongók mi alapján beszélnek a kisfiúról, ugyanis eddig csak nagyon kevesen láthatták. Aztán kiderült, hogy az egyik közösségi oldalon valaki létrehozott Norbi nevével egy kamu profilt.

Az álfelhasználó gondosan összegyűjtötte az internetről Király L. Norbi személyes adatait, lemásolta a kiírásainak egy részét, képeket keresett róla, és mindezt megosztotta az internetezőkkel. A nyilvános rendezvényeken készült képeken és más publikus felvételeken kívül azonban egy oda nem illő fotó is felkerült az oldalra. A rosszakaró egy „kisfiam” című képet is feltett  egy csecsemőről, Norbinál ez verte ki leginkább a biztosítékot.

„Találtunk egy kamu profilt az én nevemmel, melyen látható egy gyermek (amely nem az enyém) a plussz családom tagjai, akiket kimásolt a Tisztelt felhasználó! Csak azért szólok, hogy tudjátok, nem eredeti a profil. Nem én csinálom, kamu!” – közölte a világgal Király L. Norbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik