Szórakozás

Kínos színpadi balesetet szenvedett Puskás Peti

Puskás Peti (Puskás Peti)
Puskás Peti (Puskás Peti)

A színész a Robin Hood című előadás alatt, egy rossz mozdulat következtében beleesett egy hordóba. És ez nem vicc!

Puskás Peti a Robin Hood című előadás alatt szenvedett balesetet. A színész a darab egyik legnépszerűbb táncos jelenetében került kínos szituációba, amikor Gesztesi Károllyal, Kovács Áronnal és Hajdu Steve-vel táncoltak és énekeltek együtt a színpadon.

“A koreográfia szerint a többiekkel Gesztesi Karcsit kell tologatnunk egy hordóban. Annyira beleéltem magam a jelenetbe, hogy a kezdésnél túl nagyot csaptam rá a hordóra és beleesett az egyik nagyon fontos kellék, ami Karcsi következő dalához elengedhetetlen lett volna. Amikor megláttam, hogy ez történt, azonnal megpróbáltam kihalászni az aljáról” – meséli nevetve a Hír24-nek Puskás Peti.

A színész először felállt egy talicskára és úgy próbálta megkaparintani Gesztesi Károly botba épített mikrofonját. Végül Hajdu Steve hiába fogta a lábát, egy szerencsétlen mozdulat következtében beleesett a hordóba. A színészek leforrázva álltak a közönség előtt, ugyanis csak egy óriási koppanást hallottak.

“Beütöttem a fejem, miközben a mozgó hordóban ide-oda dobáltam magam. Egyszerűen nem tudtam kimászni belőle, de végül megoldottuk a problémát és nem fuccsolt be Karcsi jelenete” – mondta Puskás Peti, aki szerint a nézők semmit sem vettek észre a dologból.

Az egyébként is vidám jelenet most még vidámabbra sikerült, ugyanis mindenkinek folyt a könnye a nevetéstől, amikor csak a két lábam kandikált ki a kellékből. Az előadás hevében akkor nem is vettem észre, hogy mennyire beütöttem magam, de egy pukli és néhány kék-zöld folt azóta is emlékeztet a kínos történetre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik