Szórakozás

Balhé Komár visszatérő szelleme miatt

Miután már nagy nehezen megemésztettük, hogy Michael Jackson és Diana hercegnő szelleme is visszatért, most azzal sokkoltak bennünket, hogy Komár László szelleme üzent a túlvilágról.

Szinte még el sem temették a magyar Elvist, amikor egyes jósok máris „kommunikálni” kezdtek vele. Ja, persze ők nem zaklatták volna a szegény elhunytat, de azok a csúnya, gonosz újságírók arra “kényszerítették” őket, hogy valamit csak mondjanak már, vajon mi is lehet most a jó Komár Lászlóval. És, ha már így adódott, naná, hogy a nevüket is adták a történethez, mert a reklám ugye senkinek nem árt.

A rajongók viszont kiakadtak. Mert ugye bár azt még lenyeli az ember, ha egy jósnő arról beszél, hogy az elhunyt békére talált, de ha jóslatába már egy ártatlan kisgyereket is belekever, az azért mégiscsak túlzás. Itt pedig arról volt szó, hogy állítólag Komár szelleme kislányáról is beszélt, azt mondta, hiányzik neki.

„Arra gondoltunk, hogy közleményt adunk ki, melyben arra kérjük a még józan elméjű embereket, bojkottálják az olyan jósokat, akik mások halálából akarnak hasznot húzni. A gyászolók hiszékenyek, könnyen megvezethetők, az ilyen jövendőmondók meg ezt használják ki. Lehet, hogy pénzt nem kapott az illető a nyilatkozatáért, de a nevét leírták, ami mindenképpen reklám. Vérlázító” – mondta Komár László egyik rajongója.

Az elhunyt sztár követőinél az is kiverte a biztosítékot, hogy a jövendőmondó szerint Komár visszatéréséről is szólt, meg valamiféle elszámolásról. Most már csak azt várják, mikor jelentkezik valaki azzal, hogy találkozott Komár Lászlóval, aki egy befizetett csekket tartott a kezében, csak úgy elszámolás gyanánt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik