Szórakozás

VV Eszter kisbabát vár! Lefogyott

vv-eszter (vv eszter, )
vv-eszter (vv eszter, )

Csak úgy sugárzik a boldogságtól a ValóVilág csinos ügyvédnője, aki már a júliusi esküvője után egy hónappal áldott állapotba került. Édes titkáról a Story magazinnak beszélt.

Eszter szerint óriási ajándék a sorstól, hogy nem kell évekig várniuk a gyermekáldásra. Első gyermekét tavaszra várja.

„Mindketten vágyunk erre a picire. Ha már ilyen hamar kimondtuk a boldogító igent, és egy életre hűséget fogadtunk egymásnak, miért vártunk volna ezzel. Határtalanul boldogok vagyunk, hogy beteljesedett az álmunk, és megfogant egy új élet. Fantasztikus érzés nap mint nap átélni ezt a csodát” – mesélte a Storynak Eszter.


A csinos ügyvédnő nem tagadja, hogy terhessége első heteit bizony eléggé nehezen viselte. „Minden reggel erős rosszulléttel küzdöttem, fogytam is öt kilót .  Gyakran szédültem, volt, hogy nem is mertem vezetni. Szerencsére a kellemetlen tünetek hamar enyhülni kezdtek, és már az étvágyam is megnőtt, kimondottan jólesnek bizonyos ízek. A hasam pedig napról napra gömbölyödik, szóval, már ha akarnám, akkor sem tudnám eltitkolni, hogy kisbabám lesz. Inkább büszkén viselem a terhesnadrágot!” – tette hozzá.

Hogy fiút vagy kislányt vár-e, illetve, miként készül az anyaságra Eszter, a Story magazinból kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik