Szórakozás

Újabb szereplő távozik a Barátok köztből

Nemrég Barna Zsombor távozott önként az RTL Klub népszerű sorozatából, most pedig Szabó Kitti int búcsút a stábnak. Mindketten tanulmányaikra hivatkozva hagyták el a Mátyás király teret.

Mivel Szabó Kitti a jövőben tanulmányaira szeretne koncentrálni, így Bokros Linda szerepét Munkácsy Kata veszi át. A mosolygós tinilány három éven keresztül alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát. Karaktere nem szűnik meg, Bokros Linda bőrébe ezután Munkácsy Kata bújik bele, akit január 2-től láthatnak a nézők a képernyőn. A 19 éves lány több mint egy hónapja forgat a Barátok közt csapatával. Katának elsősorban színpadi gyakorlata van, mivel 10 éve tanul a Madách Musical Tánciskolában. Az új szereplő nagyon élvezi a forgatásokat és örül, hogy mindenki barátságosan fogadta. Elmondása szerint, nem csak a kollégákkal ápol egyre jobb kapcsolatot, de a stúdióban is egyre otthonosabban mozog.

Az új, a régi Linda és a szülők

De nem Kata az egyetlen új szereplője a Barátok köztnek. Egy igazi szívtipró, a lányok nagy kedvence. Nagy Sanyi is csatlakozik a népszerű sorozathoz. A Madách Színház művésze november 30-án debütál a Mátyás király téren. Eddigi szerepeivel ellentétben, egy meglehetősen negatív figurát alakít majd. Laurik Igor a Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerül és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat. Sanyi elmondta, azért is izgalmas számára ez a szerep, mert eddigi pályája során általában pozitív szerepeket alakított,  de most nagyon örül, hogy végre ő is belebújhat egy rosszfiú bőrébe.

Nagy Sanyi, az új szereplő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik