Szórakozás

Sosem látott szexi fotó Erdőhegyi Brigiről

Erdőhegyi Brigi még sohasem mutatta meg testét ennyire merészen. Az énekesnő klipforgatásán viselt szokatlanul szexi ruhát.

Erdőhegyi Brigitta három év után újra klipet forgatott, ám tőle szokatlan stílusban. Az énekesnő még sohasem volt olyan szexis és szédítő, mint ezen a videón. A „Livin’n in a free world” klipben, Brigi nagyon dögös ruhákat visel, “társa” pedig egy luxusautó, amelyből csak pár darab van a világon. A  videó férfi főszereplője Nagy Norbi, kétszeres magyar bajnok autóversenyző.

Erdőhegyi Brigitta új dala egy angol nyelvű, modern popdal, melyet Pély Barna írt. A videóban Brigi vadítóan szexis dívát alakít, akinek a kegyeiért a fiatal autóversenyző küzd.

„A klip látványvilágában két alapgondolat keveredik. Megmutat engem kevésbé konszolidáltan tulajdonképpen egy vadabb arcomat láthatják majd. Az  eddigi klipjeimben nem voltam ilyen bevállalós, de ez az új popdal megköveteli ezt. A videó másik alappillére, hogy szerettem volna átadni a dal hangulatát, amelyre leginkább ez a három szó a legjellemzőbb: a Lendület, a Szenvedély és a Dinamizmus. A dalban szerepel egy luxusautó, melyet nem akárki vezet. A kétszeres magyar bajnok autóversenyzőt, Nagy Norbit kértem fel, hogy száguldjon be a klipbe és vigyen el engem is pár körre ezzel az autócsodával. Kettőnk életének szenvedélye a lendület és a zene, így ez a közös pont keretet ad a klipnek. Tudom, meglepetést fogok okozni ezzel a videóval, de bízom benne, hogy azoknak is tetszeni fog, akik eddig swing színpadon hallottak és láttak csak”- mesélte az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik