Szórakozás

Réztolvajokat fogtak Vásárhelyen

Tetten értek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy 28 éves szegedi férfit, aki egy telephelyről rézvezetéket akart ellopni..

Betörésről érkezett riasztás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. november 13-án a hajnali órákban – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszínre érkező rendőrök bementek az üzem területére, ahol a kábeldobok között rejtőzött az elkövető. Amikor meglátta az egyenruhásokat, futásnak eredt, de végül jobbnak látta megállni és megadta magát. Kiderült, hogy a 28 éves fiatalember egy erővágó segítségével rézkábelt vágott le. A bűncselekményben társa is akadt, egy nő, aki a telephely kerítésénél várakozott alkalmi ismerősére. Ő a földön fekve próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől.

Ellenük lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Időközben az is kiderült, hogy a csapat néhány nappal korábban már járt a telephelyen és akkor is rézkábelt loptak el. A szegedi férfi mindkét cselekményt beismerte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik