Szórakozás

Keresztes Ildikót beszippantotta az X-Faktor

keresztes ildikó (keresztes ildikó, )
keresztes ildikó (keresztes ildikó, )

Az X-Faktor mentorának a tervezettnél több idejét viszi el a tehetségkutató, ezért úgy döntött, törli novemberi koncertjeit.

A rajongók meglepődve és csalódottan vették tudomásul, hogy Keresztes Ildikó lemondta a novemberre tervezett fellépéseit. Az X-Faktor mentorának, a weboldala szerint, ebben a hónapban hat koncertje lett volna, négy alkalommal Budapesten, majd Szilvásváradon és Mosonmagyaróváron. Ezeket most mind törölték, Ildikó a legnagyobb közösségi oldalon jelentette be döntését.

“Tisztelt Közönség! Az elmúlt hetekben – mint ahogyan az elmúlt két évben – most is beszippantott az X faktor, s mentoráltjaim felkészítése, ezért novemberre tervezett koncertemet egy későbbi, 2013-as időpontra halasztjuk. A további információk hamarosan megtalálhatóak a honlapon és a facebook oldalamon. Addig is nézzétek továbbra is az X faktort és szurkoljatok a csapatomnak” – tette közzé Keresztes Ildikó.

A bejegyzést több százan lájkolták és rengeteg hozzászólás is érkezett. Az X-Faktor mentorának rajongóit legjobban az izgatja, hogy mi történik majd a tehetségkutató következő adásában.

Ildikó fellépéseinek lemondása Király L. Norbit is érinti.  “A november 23-i Keresztes Ildikó koncert – ahol vendégként Norbi is fellépett volna – sajnos elmarad” – tették közzé az énekes rajongói oldalán. A hírnek természetesen nem örültek az énekes követői, de elfogadták, hogy erre a koncertre vélhetően 2013-ig várniuk kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik