Szórakozás

Ilyen szexi még nem volt a VV nehézbombázója

VV Seherezádé (VV Seherezádé)
VV Seherezádé (VV Seherezádé)

A lemezlovassá lett valóvilágost egy pillanatra sem törte meg a sok támadás. Seherezádé nem érti, hogy miért tör pálcát felette az, aki nem ismeri a munkáját.

Mindenkinek leesett az álla, amikor VV Seherezádé kilenc hónappal ezelőtt bejelentette, dj-karrierbe kezd. Azóta is sokan támadják a szexi lemezlovast, a zúgolódók szerint nem ért a szakmájához. A Seherezádé által elért eredményeket azonban nem lehet elvitatni. Minden hétvégén fellépései vannak, gyakorta játszik külföldi közönség előtt is. Csak az elmúlt hónapokban megjárt több európai várost, sőt, Afrikában is vendégeskedett. A temérdek fellépés mellett a mixeit is díjazzák, legutóbb egy verseny legjobbjai közé is bekerült.

„Először is szeretném megköszönni mindazoknak, akik szavaztak rám a versenyen. Jelentem, bekerültem az első 20-ba, és nagyon örülök neki. Bár tudom, hogy a mezőnyben voltak nálam sokkal jobbak is, akik évek óta benne vannak a szakmában. Ha akarnék, se tudnék velük versenyezni a kilenc hónappal a hátam mögött. De tényleg nagyon köszönöm, iszonyatosan jó érzés, hogy azok után, amennyi rosszindulatot kapott ez az egész dolog, ti így bátorítotok” – mondta VV Seherezádé.

„A negatív kritika nem tört meg egyetlen pillanatra sem, és ez a jövőben sem lesz másképp! A rosszindulatú véleménynyilvánítókkal szintén nem kívánok foglalkozni, hiszen olyan emberek, akik nem voltak bulimon, nem hallottak zenélni, nem láttak gyakorolni vagy mixet készíteni. Nem hiszem, hogy tisztük felettem pálcát törni, esetlegesen mocskolódni” – tette hozzá a szőke valóvilágos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik