Szórakozás

Keresik az ország Angry Birds bajnokát

A népszerű játék hazai versenyének győztese képviseli Magyarországot a londoni európai bajnokságon.

Csütörtöktől elindult a Samsung Angry Birds Road Show-ja, amelyen a dühös madarak rajongói november 25-ig a Media Markt üzleteiben megpróbálhatják országszerte felállítani egyéni csúcsukat. A legjobb tíz játékos december elsején csap össze egymással, és  hazai győztes képviseli majd Magyarországot az adott hónap közepén a londoni Angry Birds Európa Bajnokságon.

A finn fejlesztőcsapat hatalmas népszerűségnek örvendő játéka 2009 novemberében jelent meg, és azóta a különféle okos  alkalmazásokra több mint egy milliárdszor töltötték le a felhasználók.

A játék lényege, hogy a használónak egy csúzlival az önfeláldözó, dühös madarakat különböző építményekre kell kilőni, azzal, hogy elpusztítsák az ottani disznókat.

Ahogy a játékos teljesíti a pályákat, újabb madárfajták válnak elérhetővé, amik mind sajátos képességekkel rendelkeznek, így  megfelelő idejű aktiválása kulcsfontosságú lehet a pályák teljesítésében. Szakértők szerint az Angry Birds azért lehetett az egyik legsikeresebb játék, mert ötletes, humoros és olcsó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik