Szórakozás

Nincs jól Csomor Csilla! Kipakol

csomor csilla (csomor csilla, )
csomor csilla (csomor csilla, )

A színésznő általában vidám és pozitívan gondolkodik, de most nem tagadja, hogy nem érzi jól magát. Az RTL Klub Csak csajok című műsorában azt is elmondta, miért van oka panaszra.

„Nem vagyok valami jól. Szörnyű ilyenről beszélni, mert általában én egy pozitív beállítottságú ember vagyok. Nem szeretek olyasmiről beszélni, ami nem kerek. De most azért is elmondom. Az a baj, hogy július óta áldatlan állapotban vagyok, színház nélkül maradtam. Az, ami eddig az életemnek a legfontosabb darabja volt, hogy színész vagyok, megszűnt. Így fél ember vagyok. Nem nekem találták ki, hogy szabadúszó legyek, én szeretek csapathoz, társulathoz tartozni. De így sem hagyom el magam” – nyugtatta meg rajongóit Csomor Csilla, aki már jó ideje a Barátok közt című sorozatban sem szerepel rendszeresen, csak alkalmanként tűnik fel benne.

A színésznő arról is beszámolt, új tervei is vannak, így nem kell őt nélkülözni a közönségnek. Kijelentette, ha nem találják meg mások szerepekkel és feladatokkal, akkor ő keres magának elfoglaltságot. Most például Blaha Lujza életét tanulmányozza, mert ebből kíván egy önálló esetet létrehozni. Ez jelenleg 70 százalékos készültségben van, éppen állandó játszási helyet keresnek Budapesten. A színésznő hozzátette: addig nem nyugszik, amíg nem talál színházat az új előadáshoz.

Csomor Csilla korábban hosszú évekig a Magyar Színház tagja volt, de ahogyan mások is, ő is a létszámleépítés áldozata lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik