Szórakozás

Így büntetnék a sztárok Szita Bence gyilkosát

A magyar sztárokat sem hagyta hidegen a 11 éves Szita Bence kegyetlen megölése. Napok óta ontják a posztokat a Facebookon a témával kapcsolatban.

„Az ilyen nyomoroncot ki kell irtani!!! Levágni kezét lábát, meg a pélóját” – írta felháborodásában Bódi Margó, aki a történtek után még inkább félti unokáit a szabadon flangáló őrültektől. A Hír24-nek elmondta, eddig sem engedték el egyedül a gyerekeket, de ezután még inkább óvják őket. Korábban a két fiával is hasonlóan járt el, ahová csak tudták vitték őket, egyedül, csak a saját utcájukban lévő iskolába engedte el Gusztit és Csabit.

Kiszel Tünde is retteg attól, hogy Donatellát baj érheti. A naptárdíva a történtek után részvétét fejezte ki Bence családjának.

„Átérzem a tragédiájukat. Donatella is 11 éves, mint Bence volt. Nagyon megrendített az eset. Az ember fel sem tudja fogni, ami történt. Nincsenek rá szavak, hogy elmondjam, amit érzek. A legfontosabb, amit tanácsolni tudok, hogy vigyázzunk gyermekeinkre. Donatella ráadásul nagyon barátkozó, jóhiszemű, így különösen figyelnem kell rá, nehogy behálózzák. Az is lényeges, hogy a szülők tudják, milyen társaságba jár a gyermekük és figyeljenek mindenre. Számomra szinte hihetetlen, hogy ennek a szörnyű tragédiának nem volt előjele” – mondta Tünde a Hír24-nek.

Árpa Attila is a legnagyobb közösségi oldalon kommentálta a történteket. Sorai szintén nem mentesek az indulatoktól:

„Pártolom a halálbüntetést, főleg, ha gyermekgyilkosokról van szó. A tettesek hajléktalanok. Mi lesz a büntetésük? Egy fűtött cella és rendszeresen meleg étel?”

Scobert Norbi szintén átérzi Bence rokonainak fájdalmát, hiszen maga is 3 gyermek édesapja.

„Ez van. Ilyen emberek is élnek ebben az országban. Nem tudok mit mondani…. Nincs rá szó…” – kommentálta a történteket a híresség, akinek sorait több százan lájkolták, csakúgy, mint az előző posztokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik