Szórakozás

Szalámis pizzát rejtegetett a ruhája alatt a szegedi tolvaj

Szalámis pizzát, sapkát és egy farmer nadrágot próbált meg a ruházata alá elrejteni és Szeged egyik hipermarketéből fizetés nélkül kisétálni egy fiatal hétfőn kora délután.

A 15 éves szegedi diákot előállították a Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Kihallgatása során elmondta, hogy megtetszett neki a farmer, de már nagyon megbánta tettét. Vele szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Egy 57 éves férfi is hasonlóan járt hétfőn késő délután, amikor Szeged egyik áruházából szeszes italt és felvágottat rejtett kabátja alá. A biztonsági személyzet feltartóztatta a férfit a rendőrök kiérkezéséig. Vele szemben is büntetőeljárás indult.

A Szegedi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett egy 19 éves nőt, aki tegnap Szegeden a Kárvária sgt. melletti járdaszakaszon integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. Vele szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Egy 19 éves mórahalmi és egy 63 éves szegedi férfi is rendőrkézre került a hét első napján, ugyanis igazoltatásuk során fény derült arra, hogy velük szemben a Szegedi Városi Bíróság körözést adott ki.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai hat afgán és három koszovói férfit fogtak el tegnap Röszke külterületén, ugyanis sem személyazonosságukat, sem jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták. Idegenrendészeti eljárás alá kerültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik