Szórakozás

Így temették el Komár Lászlót! Exkluzív fotók

Rokonok, barátok vettek végső búcsút ma délután a magyar Elvistől. A Hír24 a Rákoskeresztúri új köztemetőből tudósított percről percre.

Az október 17-én elhunyt énekes végakaratának megfelelően mindenki színes sálban vagy ruháján színes szalagot viselve érkezett a gyászszertartásra. Rengeteg híresség jelezte, hogy elkíséri utolsó útjára a rock and roll magyar királyát. Az egyházi szertartáson, Komár László kérésének megfelelően, egy hetvenes évekbeli Cadillac autóval szállítják majd a koporsóját.


Kattintson a képre! Fotó: Neményi Márton

A szertartás előtt a Hír24-nek több sztárral is sikerült beszélni. Első szerelme, Zalatnay Sarolta az Elvis Klub képviselőivel együtt érkezett a temetőbe. Elmondta, sajnálja, hogy nem mondhat beszédet a szertartáson.  Aradszky László, bár nagyon készült rá, de egészségügyi problémái miatt nem tud részt venni a temetésen. “Családom kérésére, és orvosaim szigorú javaslatára mégis itthon maradok. Bár Krisztának tegnapelőtt telefonba még azt mondtam, hogy ott leszek, de az élet felülír dolgokat” – közölte a zenész.

Videoriport a búcsúztatásról
Videós összefoglalónkat Komár László temetéséről nemsokára megnézheti itt, a Hír24-en.

 

15 óra 15 perc: Befejeződött Komár László temetése. Vannak, akik még némán állnak a sírnál, mások elindultak a kijárat felé. A hírességek is búcsúzkodnak a családtagoktól. A szervezők szerint a nagy tömeg miatt még jó ideig nagyon óvatosan kell közlekedni a temető környékén.

14 óra 50 perc: Akkora a tömeg, hogy az utolsó gyászolók még csak most érkeztek meg a sírhoz. A rajongókat kordon választja el a családtól.

14 óra 40 perc: Most eresztették a sírba Komár László koporsóját. A család zokogva búcsúzik, miközben fotósok hada rohamozza meg a sírt.

14 óra 20 perc: A gyászolók folyamatosan érkeznek a sírhoz. A menet Komár-dalokra vonul, így kísérik a koszorúkat. A szertartáson készült exkluzív képeket itt láthatják!

Itt nyugszik majd Komár László

14 óra 5 perc: Ezekben a percekben kíséri a tömeg a koporsót a sírhoz. A pap előzőleg elmondta, november 28-án 18 órakor a budaörsi Plebániatemplomban misét tartanak Komár Lászlóért.

13 óra 40 perc: A beszédek befejeződtek, a pap búcsúztatja az elhunytat. Kiemeli, hogy személyesen is ismerte Komár Lászlót, aki nagyon közel állt hozzá. Azt mondja, az énekes már Isten szerető karjaiban van.

13 óra 30 perc: Benkő László csak a jókedvre és a fantasztikus élményekre emlékszik – mondta búcsúztatójában. Könnyes szemmel mesélte, sosem gondolta volna, hogy legközelebb „így találkozik” barátjával. Hozzátette: arra kéri a már eltávozott pályatársait, üljenek össze a Mennyben és várjanak rájuk. Szikora Róbert gratulált Komárnak ahhoz, hogy most is sikerült telt házat összehoznia. Kijelentette: Komár halhatatlan! Ómolnár Miklós, a Story és a Best magazin főszerkesztője szintén búcsúzott a hírességtől. Azt mondta, titokban mindenki abban reménykedik, nem halt meg Komár, majd felbukkan és megköszöni, hogy itt vannak a barátai. Ómolnár Miklós is azt emelte ki, csak a szépre kell emlékezni Komár Lászlóval kapcsolatban.

13 óra 15 perc: Eddig Nagy Tibor zeneszerző és Komár László orvosa, Urbanek Krisztina mondott beszédet. Elmondta, az énekes nem akart gyógyszeres kezelést inkább humorral ment végig a nehéz úton. Búcsúzik az Elvis Klub is, akiknek tagjai kiváló kapcsolatot ápoltak Komár Lászlóval.

13 óra: Elkezdődött a hivatalos búcsúztató, már most elviselhetetlen a tömeg a temetőben. Az emberek nyomakodnak, mindenki szeretné elhelyezni virágait a ravatalozóban. Sokan elégedetlenek, azt mondják, nincs jól megszervezve a szertartás. Érkezik Kefír, a hírességek interjúkat adnak.

12 óra 55 perc: Zalatnay Cini színes kabátban érkezett. A Hír24-nek elmondta, számára sosem fog meghalni első szerelme. Közben az elhunyt énekes dalai szólnak, épp most, a Táncoló fekete lakkcipők.

12 óra 50 perc: Egyre növekszik a tömeg. Érkeznek a hírességek, mindenki szeretne végső búcsút venni Komár Lászlótól. A gyászolók között van Koós János is.

Koós János is búcsúzik

Egyre csak érkeznek a rajongók…

12 óra 30 perc: Már most megtelt a ravatalozó. A szervezők azonban azokra is gondoltak, akik nem férnek be, ők kivetítőn nézhetik az éppen zajló eseményeket. Közben Som Lajos és Szikora Róbert is megérkezett. A becslések szerint több mint ezer rajongó érkezett a búcsúztatóra. Demjén Ferenc egy hatalmas koszorúval búcsúzik Komár Lászlótól.

Percek alatt megtelt a ravatalozó

Szikora Róbert pink kitűzővel teljesíti Komár László végakaratát

12 óra 15 perc: Épp most nyitották ki a ravatalozó ajtaját. Elsőként a családtagok léphettek be. Már most 400-500 rajongó vár arra, hogy elbúcsúzhasson az elhunyt énekestől. A legtöbben Komár  fotójával díszített kitűzőt viselnek.

 

Már most 500 rajongó várakozik

A legtöbben koszorúval érkeztek

Megérkezett Hajdú Péter és Sarka Kata is

Ajánlott videó

Olvasói sztorik