Szórakozás

Nagyon átverték az Irigy Hónaljmirigy frontemberét

Sipos Péter családjával Krakkóban töltötte a hosszú hétvégét. A külföldi vakáció azonban nem volt felhőtlen.

Sipos Peti feleségével és gyermekeivel a hosszú hétvégére Lengyelországba utazott. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere az interneten bukkant egy visszautasíthatatlan ajánlatra.

„Az interneten naponta bombázzák az embert mindenféle akciós ajánlatokkal, én is rányomtam az egyik jónak ígérkező hirdetésre. Amikor a szállodához értünk, megértettem, miért volt ilyen olcsó. Már kívülről is borzalmasan nézett ki a ‘hotel’, de a szobákban aztán leesett az állunk. Gyakorlatilag egy 70-es évekbeli munkásszállóban éreztük magunkat, ahol szabadságon van a takarítónő. Inkább bemenekültünk Krakkó belvárosába, ami rögtön jobb kedvre derítette a családot. A csodálatos történelmi főtér és a környező utcák, a jó idő, a finom lengyel sör és a rengeteg turista mind magáért beszélt” – mesélte Peti.

A Sipos család nemcsak Krakkó nevezetességeit csodálta meg, hanem Lengyelország természeti kincseit is igyekeztek felfedezni.

„Hazafelé szerettük volna útba ejtetni Zakopánét, ami csak kisebb kerülővel sikerült. A GPS-ben ugyanis három Zakopane is szerepelt, így tettünk egy 90 km-es kitérőt. Már gyanús volt egy idő után, hogy apró falvakon, mellékutakon kanyargunk, de szerencsére nálunk volt egy anyukámtól kapott papírtérkép, amit még valószínűleg az utolsó lengyel bevásárló körútján használhatott, mert a szomszédos ország a CCCP volt” – tette hozzá nevetve az IHM frontembere.

A hotel kényelmetlenségeit és a kitérőt leszámítva, Siposék mindenkinek csak ajánlani tudják Lengyelországot. Krakkó, a Tátra, a barátságos emberek, a jó ételek és a finom sörök teljesen feltöltötték Petit, aki mostantól minden idejét az Irigy Hónaljmirigy december 28-i nagykoncertjére fordítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik