Szórakozás

Ilyen lesz Komár László holnapi temetése

komár lászló (komár lászló, )
komár lászló (komár lászló, )

Mahagóni színű koporsóban több száz rajongó és a családtagok kíséretében helyezik holnap örök nyugalomra Komár Lászlót.

Az október 17-én elhunyt énekes gyászszertartását az Új Köztemetőben tartják november 6-án, 13 órától. Mint ahogyan arról már a Hír24 beszámolt, a temetés szervezői mindenkit arra kérnek, hogy a fekete ruhára színes szalagot tűzzön, vagy színes sálat viseljen. Olyan temetést szeretnének, amely tükrözi Komár László humorát és végakaratát. Úgy tudjuk, hogy a rajongók is ez irányban szervezkednek.

„Az már biztos, hogy az ’Ott vagy az angyalok között’ című dal is fel fog csendülni a végső búcsúztatón, amelyet Laci énekel” – nyilatkozta az özvegy.

A Hír24 úgy értesült, hogy a biztonság kedvéért rendőrök is vigyázzák majd a várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó búcsúztatót.

A temetésen a családtagok, rokonok, barátok és rajongók mellett számos híresség is részt vesz majd, többek között Zalatnay Sarolta, Komár László első szerelme. A szertartáson több beszéd is elhangzik, mások mellett Hajdú Péter is búcsúzik az elhunyt hírességtől.

Komár László, végakarata szerint édesanyja mellett nyugszik majd az Új Köztemetőben.

A rajongók mindenkit arra kérnek, méltó módon, egy szál virággal búcsúzzon Komár Lászlótól. Aki személyesen nem tud megjelenni a temetésen, de szeretne végső búcsút venni az énekestől, az a temetés időpontjában otthon gyújtson gyertyát Komár László lelki üdvéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik