Szórakozás

Ezért a pasiért rajong Erős Antónia

Daniel Craig (Daniel Craig)
Daniel Craig (Daniel Craig)

A Híradó műsorvezetője az interneten osztotta meg követőivel annak a férfinak a nevét, akiért rajong.

Néhány hónapja Erős Antónia és Szellő István is rendszeresen használja a közösségi oldalakat. A Híradó műsorvezetői gyakorta engedik közel magukhoz a rajongóikat. Írnak a hétvégi programokról, receptekről, családról, az általuk fontosnak tartott kezdeményezésekről és persze a munkájukról is. Egy ilyen bejegyzésben osztotta meg nemrég rajongóival Erős Antónia, hogy melyik színészért rajong.

“Elég vicces délben moziba menni, de este nem tudok részben a híradó miatt, részben pedig nem hagyom a gyerekeket másra, így ilyen fura időpontban néztük meg a férjemmel a Skyfallt. Nekem az előző James Bond film jobban tetszett, sodróbb volt, színesebb és lendületesebb. Daniel Craig továbbra is nagy kedvenc, vele most sem volt bajom, csak a film nem hatott rám úgy, ahogyan elképzeltem” – írta Erős Antónia.

A Híradó műsorvezetője nem most kezdett el rajongani Daniel Craigért. Antónia korábban is hangoztatta már, hogy mennyire szereti a sztárt, így nem csoda, hogy miatta megnézte az új James Bond-filmet. A gyönyörű műsorvezető azt is elárulta, hogy gyermekei születése óta sokkal kevesebbet jár moziba, azóta most épp ötödjére tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik