Szórakozás

“Beképzelt parasztnak” nevezték az X-Faktorost

stone (stone, )
stone (stone, )

Ellepték a fórumokat a felháborodott kommentek Stone kitörő öröme és váratlan, "Igen!"-reakciója után. Az énekes nem érti, mi a probléma.

“Az élet szép” – ebben a szellemben lépett színpadra szombat este az X-Faktor kilenc versenyzője a népszerű tehetségkutató negyedik élő show-jában. A mottó által generált, stúdiót belengő rózsaszín köd azonban hamar elszállt, miután kiderült: az SMS-szavazatok alapján – az idei évadban először – egyetlen mentor két énekesének kell megküzdenie egymással a továbbjutásért.

Az egyébként is érzékeny lelkű Keresztes Ildikónak saját emberei közül kellett választania, és a Lass Bea vs. Stone párbaj után végül úgy döntött, az 52 éves, egykori kidobót küldi haza. Így szavazott Geszti Péter is, Nagy Feró és Malek Miklós azonban Lass Bea ellenében tette le a voksát. Ördög Nóra ekkor kinyitotta a nézői szavazatokat tartalmazó borítékot, Stone pedig – mindenki megdöbbenésére – egy hatalmas “IGEEEN!!!!”-nel nyugtázta továbbjutását, majd azzal a lendülettel könnyeivel küzdő versenytársa nyakába borult.

A fórumokat – mint az várható volt – azonnal ellepték a felháborodott hozzászólások: “Énekelni nem tud, de még egy nagy paraszt is ráadásul” – írja egy kommentelő, majd egy másik hozzáteszi: “Se hangja, sem modora! Öntudata annál több, egy beképzelt, öntelt majom!”

Stone nem érti, miért vette össztűz alá a nézők egy része, mint mondja, egyáltalán nem érzi rosszul magát váratlan reakciója miatt. “Nem barátkozni jöttem az X-Faktorba. Ez egy verseny, teljesen mindegy ki áll mellettem. Inkább a másik essen ki, mint én. Mi mást kellett volna csinálnom?! Én egy ösztönlény vagyok, ha örülni kell, akkor örülök. Ha nem így tettem volna, saját magamat tagadtam volna meg. Kiejtjük egymást, sajnos ez erről szól, és ezen nem kell megsértődni” – nyilatkozta a Hír24-nek a korábban a ValóVilágban is próbálkozó énekes.

Lass Bea bár elismerte, először meglepte csapattársa viselkedése, egyáltalán nem esett rosszul neki Stone felhőtlen öröme. “Jól ismer, éppen ezért pontosan tudta, hogy erős vagyok, és nem fogok összetörni egy ilyen miatt. Érthető, hogy örült a továbbjutásának, nincsen ezzel semmi baj”- zárta rövidre az X-Faktor legutóbbi kiesője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik