Szórakozás

Újra szegedi dráma az X-faktorban

De most kettős, miután az ide kötődő Lass Bea és Stone volt kénytelen egymással párbajozni. Stone maradt. A videókkal!

Az X-Faktor szombati adásában már csak kilenc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért. A show mégén megtörtént, amitől Keresztes Ildikó legjobban rettegett: három mentoráltja maradt a sor végén a nézők szavazatai alapján: Zámbó Krisztián, Lass Bea és Stone. Az énekesnő elcsukló hangon mondta versnyzőinek: „ nagyon szeretlek benneteket, de ha nekem kell eldöntenem, el fogom dönteni,” majd a szabályok szerinti megmentette Krisztiánt.

Így a két szegedi versenyző volt kénytelen egymással párbajozni. Keresztes Ildikó kapkodva a levegőt, szemel láthatóan szenvedve konferálta fel „ nagy gyermekeit, ” akik mindketten érzelmes dallal készültek. Stone-t úgy, mint akiben hisz, és legalább annyira kemény, mint érzelmes.

Lass Beáról mentora azt mondta, hogy imádja, csodálja, tiszteli úgy ahogy van.

A párbaj végén  a zsűri döntésén végül mondván „ belül sírok,”  Keresztes Ildikó Stone ellen szavazott. Nagy Feró szerint viszont Stone kell a hazai zenébe, így ő őt támogatta. Geszti Péternek és Malek Miklósnak egyik versenyző produkciója sem tetszett, ezt ki is fejtették részletesen. Aztán előbbi Lass Beát mentette, utobbi viszont Stone-t, így patt helyzet alakult ki, amelyben a szabályok szerint a közönség szavazatai a mérvadók.

Az ugyancsak Csongrád megyei kötődésű Ördög Nóra óriási feszültség mellett bontogatta a borítékokat, a műsorban szinte harapni lehetett a levegőt.  Végül a nézők voksai alapján Lass Bea esett ki, az ötvenes rocker pedig jövő héten újra bizonyíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik