Szórakozás

Lánykérés, durva vita és könnyes búcsú az X-Faktorban

A tegnap esti X-Faktor bőven tartogatott meglepetéseket. Fehér Zoli lánykérésére, a Zámbó Krisztián körül kialakult durva vitára és Lass Bea könnyes búcsújára is mindenki felkapta a fejét.

Az X-Faktor szombati adásában már csak kilenc produkció állt színpadra és küzdött a nézők, illetve a mentorok kegyeiért.

Fehér Zoltán produkciója után a színpadon kérte meg ismét felesége kezét. Az énekes már hét éve él boldog házasságban Klaudiával, azonban most úgy érezte, hogy fel kell frissítenie a házasságukat. Zoli csillogó szemekkel árulta el, hogy hamarosan bepótolja szerelmével a hét évvel ezelőtt elmaradt templomi esküvőt is. “Ilyen egy romantikus fiú” – sóhajtott a bejelentés után Ördög Nóra.


Az X-Faktor talán legmegosztóbb versenyzője Zámbó Krisztián. Jimmy fiának produkciója a mentorok között is nagy vitát szült. Geszti Péter és Keresztes Ildikó durván összeszólalkoztak, ugyanis Péter szerint nem szabadott volna apáról szóló számot választani a versenyzőnek. A mentor azt is felhozta, hogy az ifjabbik Zámbó így is napi témája a bulvársajtónak, ezért a rossz dalválasztás csak szítja a körülötte lévő a tüzet.

A meglepetés produkció az interneten több mint tizenötmillió letöltést elérő Majka és Curtis előadása volt, akik egy swing banddel kiegészülve adták elő a Belehalok című slágerüket.

A nézői szavazatok alapján továbbjutott versenyzők sorra hagyták el az X-Faktor színpadát, végül Keresztes Ildikó maradt csak ott mindhárom mentoráltjával. A párbajtól Zámbó Krisztián menekült meg az utolsó pillanatban, azonban Lass Beának és Stonenak újra énekelnie kellett. A produkciók azonban egyáltalán nem győzték meg a mentorokat, gyakorlatilag egyikőjük teljesítményét sem értékelték kifogástalannak.

Malek Miklós és Nagy Feró Lass Bea, míg Keresztes Ildikó és Geszti Péter Stone távozására szavazott. A mentorok tehát nem tudtak dönteni, így végül az Ördög Nóra kezében várakozó borítékon volt a sor. A papír szerint Lass Bea kapta a legkevesebb szavazatot, így neki kellett elbúcsúznia a versenytől. Bea társai és mentora vállán sírva búcsúzott a tehetségkutatótól.

Jövő szombaton 19.30-kor az ötödik élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012 az RTL Klubon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik