Szórakozás

Kerekesszékbe került a Hooligans főrajongója

A Hooligans dobosát nagyon megviselte, hogy egy rajongója kerekesszékbe került. Endi rendszeresen látogatja a fiút, az évek alatt szoros érzelmi kötelék alakult ki közöttük.

Kiss Endit nagyon megrázta, amikor megtudta, hogy egyik legnagyobb rajongójuk egyik napról a másikra komoly sérülést szenvedett. Tomi néhány éve egy Hooligans koncert után szenvedett balesetet, ennek következtében kényszerült kerekesszékbe.

“Nyugodtan mondhatom azt, hogy nagyon jó barátok vagyunk Tomival. Pár éve még teljesen egészséges volt, Hooligans koncertekre járt. Egy autóbaleset során szenvedett olyan súlyos sérülést, amely miatt tolókocsiba kényszerült. Lelkileg teljesen összetört, hogy ilyen közel kerültem egy ilyen szörnyű esethez. Ennyit ér az életünk és az egészségünk. Az egyik pillanatban még együtt koccintunk, a másikban pedig ez történik” – mondta a dobos.

Endi elárulta, hogy a fiú épp egy Hooligans koncertről ment haza, amikor a baleset megtörtént. Másnaptól kezdve fenekestől felfordult mindkettejük az élete.

“Attól függetlenül, hogy bohém vagyok, hiszek Istenben. Minden nap átgondolom az életem. Arra jöttem rá, hogy a sors valamilyen szinten meg van írva. Csak abban reménykedhetünk, hogy a mi forgatókönyvünk nem ennyire durva. Minden nap azért imádkozom, hogy a kislányaimmal sose történjen hasonló” – árulta el Kiss Endi.

A Hooligans dobosa és Tomi gyakran találkoznak egymással, szoros érzelmi kötelék és munkakapcsolat is kialakult közöttük. Endi elárulta, hogy a riport után is épp a fiúhoz sietett, hogy egy új dalszöveget vitassanak meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik