Szórakozás

Caramel házasodna, de nincs kivel

Caramel (caramel)
Caramel (caramel)

Családra vágyik Molnár Ferenc Caramel, bár jelenleg nincs barátnője - írja a blikk.hu. A Voice mestere két-három gyereket szeretne.

Komoly kapcsolatra vágyik Molnár Ferenc Caramel, árulta el a blikk.hu vendégeként. Az énekest ebben egyedül az akadályozza, hogy otthon ülő típus, aki „nem szeret bulizni, és egy szórakozóhelyen körülbelül 4 és fél percet tud eltölteni”. Ha úgy hozza az élet, akkor a kezdeményezéssel már nincs problémája, bár mint állítja, kijött a gyakorlatból. „Bármikor odamegyek az illető hölgyhöz, ha arról van szó. De annyira régen csajoztam már, hogy az első mondatot nem tudnám felidézni – mondta a TV2 tehetségkutatójának mestere.

A kiválasztás szempontjai kifejezetten romantikusak, „Én igenis szeretem, ha velem törődnek, ha kényeztetnek. Ha mosnak, főznek rám. Cserébe én is férfiként viselkedem egy kapcsolatban. Keresem a pénzt, kimutatom a szerelmemet, és ha kell, kicserélem a konnektort” – vallotta be Caramel. Hozzátette: olyan nőt szeretne, aki kimossa a zoknijait is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik