Szórakozás

Kamerák előtt vette le gatyáját a Heti hetes sztárja

Heti Hetes ()
Heti Hetes ()

Gálvölgyi János és Hajdu Steve kínos ágyjelenetéről, Ganxsta Zolee legintimebb testrésze méretéről, Bajor Imre pedig borzasztó csókjeleneteiről vallott a Heti hetesben

A tegnap esti Heti hetesből kiderült, hogy a legnagyobb színészeink sem ússzák meg a kínos szituációkat. Gálvölgyi János, Hajdu Steve, Ganxsta Zolee és Bajor Imre is került már szörnyű helyzetbe egy-egy pikáns ügy kapcsán.

“Egy színészt játszottam, már ez önmagában nagy paródia volt. Azt kérték a szexjelenetemben, hogy legalább a fenekemet mutassam meg. Mondták, hogy vegyem le a gatyámat. Gondoltam, hogy előtte azért megnézem, hogy mit mutatok. Valami miatt nem hoztam a formámat, úgyhogy próbáltam tuningolni a dolgot. Becsukták az ablakokat, fűtöttek, próbálkoztam, de semmi. Végül az egész filmből kimaradt ez a blokk, még jó is” – mesélte egyik munkája legintimebb részleteit Hajdu Steve.

“Én bőrgyógyásznál jártam hasonlóképp. Eleve megalázó, amikor a nagyon fiatal nővérke először felteszi a szemüveget és mondja, hogy vegyem elő. Éreztem, hogy most nem vagyunk olyan tehetségesek. Kitettem, de egyből mondtam, hogy nem ilyen szokott lenni… Erre jött tőle a kérdés: ez az?!” – mesélte nevetve Ganxsta Zolee.

“Az sem jó, ha a csókjelenetnél vidéki kislány a partnered. Halál komolyan mondom, hogy minden előadás előtt szépen összevagdosott egy hagymát, majd megette egy darab szalonnával. Szóltam is a rendezőnek, hogy mondja meg neki finoman, hogy fejezze be. Két nappal később bementem az öltözőbe, erre látom, hogy ott van a hagyma. Mondta, hogy oké, de a szalonnát elhagyta!” – mondta a Heti hetesben Bajor Imre, akinek újra hagymás lehelettel kellett csókolóznia partnerével.

“Udvaros Dorottyával volt ágyjelenetem. Ilyenkor már reggel izgalom van az emberben. Parfümöt fúj magára, készül arra a néhány percre. Azt kérte a rendező, hogy oldalról csináljuk, mert onnan jobban látszik a kamerának. Hát végül így lett. Gyerek azért nem lett belőle!” – nevetett Gálvölgyi János.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik