Szórakozás

Botrány készülődik Komár temetésén?

Komár László (komár lászló, )
Komár László (komár lászló, )

Több száz rajongó osztotta meg az interneten a Komár László november 6-i temetéséről szóló felhívást. A rajongók már nagyon készülődnek, de egyelőre titkolják, mire lehet számítani a gyászszertartáson.

Komár László Emlék Csoport néven hoztak létre profilt a Facebookon az elhunyt énekes rajongói. A társasághoz néhány nap alatt csaknem 1300-an csatlakoztak, közülük többen is szervezik már a csoportokat, amelyek leróják kegyeletüket a híresség koporsójánál. A bejegyzésekből az is kiderül, hogy vannak, akik titokban készülnek valami különleges dologgal a temetésre. Szerettük volna megtudni, mi várható a szertartáson, de Komár László követői erre nem adtak választ. Ugyanakkor szerveznek egy, a temetés előtti találkozót is, melyen csak a beavatottak vehetnek részt. Azt, hogy mi a találkozó célja, szintén titkolják.

Azt azonban egy rajongótól megtudtuk, mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a botrányt, amitől egyesek tartanak.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, Komár László temetését november 6-án 13 órától tartják az Újköztemetőben. A szertartás már csak azért is különleges lesz, mert a gyászolókat színes sálak viselésére kérték meg a szervezők, mert állításuk szerint ezt az énekes is így akarta.

Az emlékcsoport tagjai viszont azt kérik az énekes követőitől, ha nem tudnak személyesen megjelenni a temetésen, akkor legalább ugyanabban az időpontban gyújtsanak egy szál gyertyát az elhunyt sztár emlékére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik