Szórakozás

12 millió, ez segíthetne most Oláh Gergőn

oláh gergő (oláh gergő, )
oláh gergő (oláh gergő, )

Bár a harmadik hellyel is beérné, már eljátszott a gondolattal, mire fordítaná a 12 millió forintot, ha mégis az ő nevét kiáltanák a fináléban. Álomvilágban érzi magát, és még egy jó darabig nem akar felébredni.

„Van két név, amit már mindenki ismer, az egyik James Bond, a másik Oláh Gergő” – így konferálta fel Geszti Péter mentoráltját legutóbb, az X-Faktor szombati élő adásában. Oláh Gergő azok közé az énekesek közé tartozik a show-műsorban, akinek tehetsége előtt még a legelszántabb kritikusok is fejet hajtanak, és akinek produkciói után percekig nem jutnak szóhoz a mentorok.

Oláh Gergő, a nem is olyan régen még közmunkásként faleveleket gereblyéző családapa az egyik legnagyobb X-ként robbant be a színpadra az első válogató alkalmával. Népszerűsége és profizmusa pedig azóta is töretlen. Malek Miklós szerint csupán egyetlen hibája van a fiatal énekesnek: az, hogy nem tud hibázni. Keresztes Ildikó és Nagy Feró pedig azért könyörgött neki, vegyen vissza, mert mások is vannak a versenyben.

Bár rajongói oldalát már több mint húszezren lájkolták a Facebookon, az utcán egymás után állítják meg a rajongók, és levelek százaival bombázzák, a 22 éves énekes még mindig nem hiszi el, hogy mindez a csoda – ahogy ő fogalmaz – vele történik.

„Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyien szeretni fognak. Néha – egy-egy rajongói üzenetet olvasva – nem találom a szavakat és könnybe lábad a szemem. A fiatal lányoktól, fiúktól kezdve az idősebbeken át rengetegen gratulálnak. Hihetetlen számomra ez az egész, leírni sem lehet” – mesélte a Hír24-nek az énekes, akit egyáltalán nem részegített meg a könnyen jött siker és a vakító rivaldafény. Esélyeiről kérdezve, továbbra is szerényen, megfontoltan nyilatkozik.

„Nagyon szeretnék az első három hely valamelyikén végezni. Sokáig még ezt sem mertem kimondani. Most már talán el merem hinni, hogy sikerülhet. De ha mégsem, és korábban kiesem a versenyből, akkor is nyertesként fogok távozni, hiszen eljutottam a legjobbak közé. A győztesnek járó havi egymillió forint természetesen hatalmas segítséget jelentene, de ha nem én kapom, akkor sem leszek elkeseredve” – mondja, bár később hozzáteszi: már eljátszott a gondolattal, mire fordítaná a 12 milliós álomnyereményt.

„Nincs saját lakásunk, albérletben élünk, éppen ezért mindenképpen szeretnék egyet, ami a sajátunk, ahol a gyerekeknek és nekünk, a feleségemmel is külön szobánk lenne. Ahova a nap végén hazamehetünk. Ha a nyereményről van szó, az az első, ami eszembe jut, hogy a családomnak biztos otthont teremtsek. Emellett valószínűleg utaznánk is, mert még soha nem voltunk együtt, négyesben sehol, és természetesen segítenék a szeretteinknek is” – sorolja.

Azt mondja, nem aggódik a házassága miatt, sőt, be akarja bizonyítani, hogy nem minden kapcsolatot tesz tönkre a távolság. Bár azt elismeri, hogy életük egyik legnehezebb időszakát élik, mégis úgy látja, olyan lehetőséget kapott a sorstól, ami csak keveseknek adatik meg, éppen ezért mindent megtesz azért, hogy éljen vele. A gereblyét végleg eldobta, helyette edzőterembe jár, éjjel-nappal szövegeket magol, és éjszakába nyúlóan gyakorol.

„Mint minden versenyző, én is kapok szerelmes leveleket, de azért a lányok többsége szerencsére tiszteletben tartja, hogy családapa vagyok. Gyönyörű gyerekekkel és tökéletes feleséggel. Nikinek most a legnehezebb, hiszen egy időre nélkülem maradt a két kisgyerekkel. De tudjuk, hogy a jövőnk szempontjából ezt túl kell élnünk. Mindezt értük is teszem, hiszen ők a legfontosabbak számomra. Szeretnék a jövőben mindent megadni nekik. Az X-Faktor pedig – a tehetségem megmutatásán túl – ebben is segíthet nekem. Ez a leghatalmasabb dolog az életemben. Legalábbis én mindenképpen így élem meg” – mondja a salgótarjáni fiú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik