Szórakozás

Morgan Freeman halálhírét keltették

Az elmúlt órákban vírus módjára szaporodnak a közösségi hálókon azon bejegyzések, melyek Morgan Freeman haláláról szólnak. Azonban a színészlegenda él és virul.

Hiába voltak remek foci meccsek, Forma-1-es futam és filmek a tévében, egyesek mégis rendkívül unatkoztak a hétvégén. Ugyanis valósággal elárasztották a Facebookot és a Twittert Morgan Freeman halálhírével. A több ezer megosztásnál járó bejegyzés szerint a legendás színészt azután érte utol a végzet, hogy megrepedt egy artéria a szívében.

Ám szerencsére a hetvenöt éves Oscar-díjasnak semmi baja sincs, és teljesen egészségesen Las Vegasban forgat. A sajtósa viszont egyre rosszabb állapotban van, ugyanis annyian hívogatják a morbid álhír miatt, hogy egy másodperc nyugta sincs, és kezd teljesen kimerülni.

A téves halálhír terjesztői pedig nemcsak unatkoztak, de annyira lusták is voltak, hogy még egy új bejegyzést sem voltak képesek készíteni. Csupán rákerestek arra a hamis gyászjelentésre, ami augusztus végén és szeptember elején is elterjedt Freemanről, és azt indították újra útnak a virtuális sztrádán. A követőiknek meg nem volt annyi eszük, hogy megnézzék, mikor keletkezett az eredeti poszt, és gondolkodás nélkül megosztották.


Szerencsére minen rendben az egészségével

Ajánlott videó

Olvasói sztorik