Szórakozás

Hatalmasak lettek Natalie Portman mellei

Alaposan kikerekedett Natalie Portman dekoltázsa, ezért többen arra gyanakszanak, hogy plasztikai beavatkozáson esett át.

Amióta tavaly nyáron megszületett Natalie Portman kisfia, nem sokat lehetett látni a színésznőt nyilvánosan mutatkozni. Nemrég azonban újra munkába állt, és így nap, mint nap tucatnyi fotó készül a furcsa zseni, Terrence Malick új projektjén dolgozó anyukáról. A képek pedig igazi pletyka cunamit indítottak el. Nat mellei ugyanis nemcsak megszokott magukhoz képest, de általános mércével nézve is hatalmasak. Pedig eddig korántsem volt az a tipikus kebelcsoda.

Egyesek szerint egyértelmű, hogy kés alá feküdt, miután a terhesség alatt negatív irányba változott a teste. Ha pedig már korrigáltatott, akkor ki is pótoltatta ott a bájait, ahol a természet nem alkotott számára megfelelőt. De mindez valószínűleg csak merész feltételezés. Bár Portman áldott állapotának kétségkívül van szerepe a dekoltázs növekedésben. Ugyanis a kilenc hónap alatt elég sokat hízott, amiből jutott a kellő helyekre is. Illetve a szoptatás is pozitív hatással van a méreteire.


Téma lett Natalie dekoltázsa

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik