Szórakozás

VV Olivér sörrel ment vezetni, Cristofel el sem tudott indulni

A Való Világ egykori szereplői fejükbe vették, hogy megszerzik a jogosítványt, ám úgy tűnik eddig nem voltak mintatanítványok: Olivér sörrel üdvözölte oktatóját. Cristofel háromszor is lefulladt, mire el tudott indulni.

Egyelőre jó úton haladnak, hiszen a KRESZ-vizsgát már mindannyian sikeresen teljesítették, de valójában az igazi kihívás csak most következik. VV Olivér (34) – aki lassan húsz éve próbálkozik azzal, hogy végre megszerezze a jogosítványt – a múlt héten ült először a volán mögé – írja a Blikk.hu.

A rutinpályára viszont már egy doboz sörrel érkezett. „Nem kell megijedni, alkoholmentes!” – mondta mosolyogva oktatójának a villa egykori mókamestere, aki persze tisztában van a zéró toleranciás rendelettel, de gondolta, első óráján kicsit megvicceli Katát. A humor pedig hamar összehozta őket.

„Először furcsa volt, hogy női oktatóm lesz, de most már nagyon örülök neki. Kata nagyon jó fej, és szenzációs oktató. Nekem pedig szükségem is van rá, mert bevallom őszintén, hogy amilyen nagy arccal mentem neki az első kilométereknek, annyira össze is mentem az első óra végére, és egy liliputi fiúként szálltam ki a kocsiból. Őszintén bevallom, hogy félek, mert csak most tapasztaltam meg, hogy Budapesten vezetni nem egy életbiztosítás. Hihetetlen, hogy mennyien hágják át a szabályokat, nekem pedig a hebrencs természetemmel nagyon kell figyelnem arra, hogy magam mellett rájuk is odafigyeljek” – mondta a Blikknek Olivér.

A 19 éves Cristofel is úgy döntött, hogy a volán mögé ül: „Megismerkedtem a pedálokkal, és hogy mi mire való a kormánykeréken, illetve a műszerfalon, aztán már indultunk is. Első alkalommal csak háromszor fulladtam le, amire büszke vagyok. Remélem, gyorsan belejövök, és amint meglesz a jogsim, veszek is magamnak rögtön egy autót” – mondta Cristofel.

Kattintson ide a fotókért!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik