Szórakozás

Megoperálták Gombos Edinát

gombos edina (gombos edina, )
gombos edina (gombos edina, )

Zavaró látásproblémájáról és az azt megszüntető műtétről mesélt Gombos Edina a Hír24-nek.

Látásjavító lézeres szemműtéten esett át Gombos Edina. A TV2 Aktívjának műsorvezetője a minap vett részt kontrollvizsgálaton. A híresség  – bár kicsit izgatott volt – megnyugodhat: látása tökéletes.

“Ahogy a legtöbben, én is féltem egy kicsit a beavatkozástól. Most, hogy túl vagyok rajta, áldom a napot, amikor belevágtam. Egy alig tíz perces rutinműtétről van szó, ami teljesen fájdalommentes, a gyógyulás pedig nem tart tovább pár óránál” – kezdte Edina, aki azt is hozzátette, a vizsgálatok alapján 120-140 százalékos a látása.


A műsorvezető a Hír24-nek azt is elmesélte, miért döntött tavasszal a beavatkozás mellett. “Egyrészt a férjemnek, Albertónak volt már ilyen műtéte és azóta is tökéletesen lát, másrészt – ami a döntő érv volt – egyre jobban megviselte a szememet az állandó kontaktlencse használat. A szememben oxigénhiányos állapot alakult ki, folyton begyulladt, az orvosaim közölték, lehet, hogy soha többet nem viselhetek lencsét” – emlékezett vissza az Aktív háziasszonya, aki mínusz ötös lencsét illetve szemüveget viselt a beavatkozás előtt.


Gombos Edina elárulta, hogy a lézeres műtét után egy órával már tévét nézett, számítógép elé ülhetett, ha napra ment, csupán két hónapig kellett napszemüveget viselnie.

“Nem is értem, miért halogattam olyan sokáig a műtétet. Tulajdonképpen elvesztegettem egy csomó évet, csak azért mert féltem a beavatkozástól. Pedig akár már huszonévesen is sasszemem lehetett volna.  A mostani eszemmel már tíz éve megcsináltattam volna” – szögezte le.

Most van a látás hónapja, ezért Edina arról is beszélt, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk szemünkre, támogassuk egészséges táplálkozással, erősítsük vitaminokkal, és rendszeresen járjunk el vizsgálatokra.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik