Szórakozás

17 agyműtéten esett át Dopeman húga – Exkluzív

Sosem látott fotó került elő Pityinger Lászlóról. Dopeman az akkor még három éves kishúgával szerepel a képen, aki születésekor agyvérzést kapott.

Dopemant legtöbben kemény zenészként ismerik, azonban a hétköznapokban érzelmes családapaként és bátyként is helyt áll. Pityinger László egy napokban előkerült régi fotó kapcsán avatta be a Hír24-et húga súlyos betegségének történetébe.

“Felemás érzéssel gondolok vissza arra az időszakra, amikor ez a fotó készült. 16 évvel ezelőtt a családunk rengeteg kemény dolgon ment át: általában boldogok voltunk, de amikor Fruzsi kórházban volt, mindenki aggódott miatta. A húgom mindeddig tizenhét agyműtéten esett át és azóta is halmozottan fogyatékosként él” – mondta Dopeman.

A zenész családja műhibapert is nyert a kislány ügyében, ugyanis annak idején az orvos hibájából kapott agyvérzést.

“Fruzsi nagyon sokad ad nekem lelkileg, de természetesen megvan a betegség kemény oldala is. A mai napig egy hat hónapos kisbaba szintjén kommunikál, leginkább csak érzelmeket fejezünk ki egymásnak. Emellett mindabban ugyanúgy kell neki segíteni mint egy ilyen korú csöppségnek, tehát etetnünk és fürdetnünk is kell” – mesélte a Hír24-nek Dopeman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik