Szórakozás

VV Éva péntektől hajléktalan lehet

vv éva (vv éva)
vv éva (vv éva)

A Való Világ szőke sztárja állítja, egyik szomszédja miatt kell péntekig elhagynia a lakását. Éva még nem tudja, hogy mi lesz vele, hiszen nincs pénze kifizetni egy új ingatlan kaucióját.

VV Éva megrázó történetbe avatta be a Hír24-et. A Való Világ egykori sztárja azt állítja,  szomszédja miatt még ezen a héten ki kell költöznie lakásából. Szerinte az idős férfi folyamatosan zaklatja őt és rossz színben tünteti fel a többi lakó előtt. Miután nem szeretett volna kapcsolatot létesíteni a férfival, az negatív kampányba kezdett. – állítja az egykori villalakó. A rosszakaró a többi lakó előtt mindennek elhordta a fiatal lányt, akinek a legutóbbi lakógyűlésen a távozására szavaztak a szomszédok.

“Egy öreg, mentálisan beteg férfi. Az volt minden vágya, hogy szexeljek vele, és miután ez nem történt meg, pokollá tette az életem. Folyton bekopog, üzeneteket küld, tele van a fotóimmal a lakása, hallgatózik és arról mesél, hogy hogyan maszturbál miközben rólam álmodozik” – mondja a teljesen feldúlt Éva.

A lánynak most szomszédja miatt kell költöznie, azonban bajban van, hiszen fogalma sincs, hogy hová megy. A lakógyűlésen kidobott lány az interneten kért segítséget barátaitól, de eddig senki sem tudta kihúzni a bajból.

“Péntekig kell találnom egy új lakást, most még azonban nem tudom, hogy mi lesz velem. Egyszerűen nincs pénzem egy új ingatlan kauciójának kifizetésére” – sajnálkozik VV Éva, aki reméli, hogy meg tudja oldani a gondjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik