Szórakozás

Durva vádak a frissen műtött Norbi ellen

Bár rajongóik együtt aggódnak Rubint Rékával Schobert Norbi felépüléséért és pozitívabbnál pozitívabb hozzászólásokkal kívánnak jó egészséget a fitneszgurunak, bőven akadnak olyanok is, akik szerint a híresség magának kereste a bajt.

Mint ahogy követőik és a Schobert házaspár is sejtette, Norbi műtétének híre és az arról való folyamatos médiamegjelenés máris kiverte a biztosítékot sokaknál. Mint ahogy már megírtuk, a fitneszguru azért érezte úgy, hogy az operáció részleteit meg kell osztania a nagyközönséggel, mert nem szerette volna, hogy bárki azt gondolja, az update életmód kergette a sebész szikéje alá.

A legtöbbeknek az böki a csőrét, hogy néhány napja ismét a Schobert házaspár folyik a csapból is, mások pedig azon méltatlankodnak, hogy Norbi még a szívműtétét is televízió kamerái előtt végeztette el. Nem kevesek vannak, akik Nobi határozott cáfolata ellen “biztosak benne”, hogy a rengeteg edzés tette tönkre a híresség szívét, legalábbis az rontott örökletes billentyűproblémáján.

A legnagyobb közösségi oldalon Norbi és Réka posztja alatt többezer hozzászólás olvasható, a legtöbben jó egészséget és mielőbbi gyógyulást kívánnak kedvencüknek. Mi ezúttal a kételkedők kommentjeiből válogattunk.

“Szerintem a túlhajszolt sport lehet az oka, valahol olvastam hogy aki folyamatosan sportol az káros is lehet, mert folyamatosan terhelések érik a szívet és ez már bizonyos kor után veszélyes…”

“Túlhajszolta a szívét a kondival meg a súlyzókkal. És normális ételt nem eszik, csak fehérjeproteint hogy fejlessze az izmokat. És mos megnézheti magát, majdnem belehalt a hülyeségeibe. Én nem sajnálom”

“Kicsit túlzásba viszik a magamutogatást, ettől válnak unalmassá ! Már elérték a gusztustalanság határát !”

“Kicsit vicces lehet, ha egy fiatal szívbeteg ad életmódtanácsokat más betegeknek”


Ön szerint jól tette Norbi, hogy nyilvánosság elé tárta műtétét? Vagy jobb lett volna, ha a szűk családon kívül mást nem avat be egészségügyi problémájába?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik