Szórakozás

Delhusa Gjonnak megvan a párja – Mindent elmond

delhusa-gjon(960x640).jpg (delhusa gjon)
delhusa-gjon(960x640).jpg (delhusa gjon)

Az I love Gjoni néhány jelenetét nem szívesen mutatja meg barátnőjének a műsor főhőse. Még szerencse, hogy Delhusa Gjoni kedvese Olaszországban él...

Delhusa Gjon vegyes érzésekkel fogadta, hogy képernyőre került a két évvel ezelőtt forgatott párkereső műsora. Akkor még valóban új szerelemre vágyott, ám azóta teljesen megváltozott az élete. Most boldog párkapcsolatban él olasz szerelmével, aki valószínűleg nem lenne felhőtlenül boldog, ha tudomást szerezne Gjoni egykori kalandjairól.

“A párom tud a műsorról, azonban nem minden részletbe avattam be. Attól tartok, hogy ha mindent látna, akkor kikerekedett szemekkel nézné a felvételeket. Szerencsére azonban Olaszországban él, ezért nem tudja nézni az adásokat. Messziről jött ember pedig azt mond, amit akar…” – mondta a Hír24-nek Delhusa Gjon.

Az albán zenész is csak most láthatja először a 2010 nyarán leforgatott műsorát, ezért minden vasárnap lelkes nézőként ül a tévéképernyő előtt.

“Kedves nosztalgiával gondolok vissza a műsor készítésére. Nagyon jól éreztem magam a forgatások alatt, azonban sok dologra már nem is emlékeztem. Néha meglepődöm, hogy ilyen dolgok történtek velem” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik