Szórakozás

A szakítás szélén a dögös álompár

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley között nincs minden rendben, és a modell már hevesen keresi az akciósztár utódát.

Úgy tűnik, amikor Jason Statham nincs otthon, akkor menyasszonya szereti, ha mások veszik át a helyét. Rosie Huntington-Whiteley legutóbbi éjszakai kiruccanásakor nemcsak az amerikai Szombat esti láz stábjának férfi tagjaival flörtölt egyfolytában, és lejtett szexi táncot velük, de ideiglenes ágymelegítőt is keresett.


Gyűlnek a viharfelhők a brit álompár körül

A céljaihoz pedig a Hollywoodban friss húsnak számító Soren Hojent találta a megfelelő eszköznek. Így odament a fiatal dán színész közelébe, és olyan násztáncot adott elő, amitől a klub összes férfijának felment a vérnyomása. Kivéve Sorenét, aki észre sem vette Victoria hódítani kívánó Angyalát, mert belefeledkezett a barátjával való csevejbe. Ezért Rosie odaküldte hozzá egyik ismerősét, hogy jelezze felé a soha vissza nem térő lehetőséget. Amit Hojen meglepő módon azonnal visszautasított, ő ugyanis nem óhajtotta megcsalni a párját.

Így az angol topmodell aznap egyedül ment haza, de ez nem rajta múlott. Vagyis kihunyóban lehet Rosie és Jason szerelmének lángja. De azért férfi legyen a talpán, aki megkísérli elszeretni Stathamtől a nőjét. Egy ilyen akció ugyanis könnyen vezethet ahhoz, hogy élete hátralevő részében már csak szívószálon keresztül fog enni.


Soren, a hűséges kiszemelt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik