Szórakozás

Vetkőzésről vall Gaál Noémi és Gombos Edina

Gaál Noémi (Gaál Noémi)
Gaál Noémi (Gaál Noémi)

Rendhagyó nézőcsalogató trükköt tervelt ki a PRO4. Az elsősorban férfiakat megcélzó csatorna ezúttal forró sztriptízt ígér a hideg napokra is.

Hamarosan – a Távol-Keleten és a tengerentúlon már népszerű – vetkőzős időjárás-jelentéssel örvendezteti meg a PRO4 férfi nézőit. A TV2 Aktívja le is tesztelt néhány hölgyet, akik bevállaltak egy kis bemutatót is.

A 32 éves modell, Bánovics Marcsi például elárulta, az, hogy igent mondjon egy ilyen felkérésre, nem csupán pénz kérdése, ám hozzátette, természetesen az anyagiak is szerepet játszanának a döntésében. Szerinte, nem csak szexi nőket, de szexin vetkőző pasikat is jó lenne látni akár időjárás-jelentés közben is.

A playmate-ként ismert Fekete Tünde, aki szintén megmutatta magát a kulisszák között ,úgy véli, a nők biztosan nem kedvelnék meg, de a férfiakat egészen biztosan képernyő elő szögezné a szexis műsor. “Nagyon sok pasi nézőt oda tudnék ragasztani a tévé elé esténként” – mondta mosolyogva.

A TV2 időjósa, Gaál Noémi – bár munkaköri leirásában nincs benne bájainak megmutatása – gyakran jelenik meg szexi öltözetben a képernyőn. Bár többször is előfordult,  hogy a híresség dekoltázsával vonta magára a figyelmet, ezúttal határozottan kijelentette, ő biztosan nem vállaná a topless időjós szerepét, ugyanis ez már nem fér össze a személyiségével.

Gombos Edina a Hír24 kérdésére elmondta, ő el nem tudja képzelni, hogy a kamerák előtt dobja le a ruháit. “A kezdeményezés azonban tetszik, akkor, ha olyan idősávban van elhelyezve, amit a gyerekek már nem láthatnak. Nem baj, ha egy csatorna így kedveskedik a férfi nézőknek. Találkoztam a castingra érkező lányokkal is, csinosak, talpraesettek, bátrak” – szögezte le az Aktív műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik