Szórakozás

Ki akar lépni az X-Factor mentora

Nicole Scherzingernek elege van belőle, hogy Angliában kell élnie az X-Factor miatt, miközben családja és az egész élete Los Angeleshez köti.

Múlt héten, az angol X-Factor első élő adását megelőzően mind a négy mentor azt nyilatkozta, hogy már alig várták a show elindulását. Úgy tűnik, ez csak marketingszöveg volt a korábban pszichés gondokkal küzdő Nicole Scherzinger részéről. Az énekesnőt ugyanis több tucat ember hallotta a LAX reptéren, amint Londonba költözése előtt valósággal ordított a telefonon keresztül menedzserével, amiért a tehetségkutató miatt a ködös Albionba kell költöznie hónapokra. A Pussycat Dolls egykori frontasszonya rettenetesen szenved a családja hiányától, a rokonai pedig vagy Los Angelesben, vagy Hawaiin laknak, vagyis elég messze Angliától, ráadásul az anyja nem is szeret repülni, tehát a műsor ideje alatt nem látják egymást. Ezért Nic alig várja, hogy otthagyhassa az X-Factort, és véget érjen a magánya, mert nagyon elege van a helyzetből.

Az angliai létet az sem könnyíti meg Nicole számára, hogy lovagja, Lewis Hamilton – akivel elméletileg megint együtt van – a szigetország szülöttje. A világbajnok ugyanis tavasztól őszig a világot járja a száguldó cirkusszal, szabadidejében pedig Monacóban pihen. Szóval tényleg senkije nincs a szexi mentorhölgynek, amíg Európában dolgozik.


Nem szeretne többé mentor lenni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik