Szórakozás

Súlyos balesete miatt elvesztette munkáját a magyar zenész

szabó-péter-afc (szabó péter, Anti Fitness Club)
szabó-péter-afc (szabó péter, Anti Fitness Club)

Az Anti Fitness Club gitárosa egy súlyos sérülés miatt kényszerpihenőn volt, most úgy döntött, hogy nem váratja tovább társait. Peti ma tudatta a nagyvilággal, hogy végleg kilép a zenekarból.

A rajongóknak már feltűnhetett, hogy Szabó Péter helyett egy éve új gitáros játszik az AFC koncertjein. A zenész egy súlyos kézsérülés miatt kapott kényszerpihenőt, ám ezidáig sem került olyan állapotba, hogy újra csatlakozhasson a többiekhez.


„Egy barátom eljegyzési buliján a nedves padlón megcsúsztam, és egy törött üvegbe tenyereltem. Még akkor este megoperálták a kezem, ami az orvosok elmondása szerint rendbe fog jönni. Nagyon sokat javult, de az idegek hosszú idő alatt regenerálódnak, ezért folyamatos orvosi felügyelet és kezelés alatt állok.” – magyarázta Peti.

Az Anti Fitness Club gitárosának keze azonban még mindig nagyon rossz állapotban van. Peti nem bírta a tétlenséget, ezért komoly elhatározásra jutott.

„Az elmúlt egy évben rengeteget gondolkodtam és beszélgettünk róla, így arra a döntésre jutottam, hogy nem várathatom tovább a zenekart, mert e pillanatban senki nem tudja pontosan megmondani, mikor leszek újra képes betölteni a posztomat. Az Anti Fitness Clubnak viszont biztos pontra, gitárosra van szüksége, ami jelenleg én nem vagyok. Nehéz döntés volt, de ebben a formában sajnos jelenleg nem tudunk együtt zenélni. Az elmúlt évek örömei, nehézségei, sikerei igazi jó barátokká, és társakká kovácsoltak minket, ez örökre megmarad, és továbbra is közel maradunk egymáshoz. Köszönöm a rengeteg szeretetet és bátorítást!” – búcsúzott társaitól Szabó Péter.

Az AFC volt gitárosának társai az elmúlt egy évben folyamatosan abban reménykedtek, hogy Péter állapota javul és visszatérhet közéjük.

„A sors nagyon fájdalmas és nehéz helyzet elé állította a zenekart Peti balesetével. A balesetet követő időszakban régi jó barátunk, Nagy Marek segített ki minket, gitáros poszton. Azonnal számíthattunk rá a szorult helyzetben és azóta is számtalanszor bizonyította, hogy képes együtt lélegezni a zenekarral, ezért úgy döntöttünk, vele folytatjuk tovább.” – mondta a frontember ToMi, majd folytatta: „Természetesen a barátságunk Petivel töretlen, így az AFC tiszteletbeli örökös tagja marad.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik