Szórakozás

Marozsán Erika jógával köszöntötte 40. születésnapját

marozsán erika (marozsán erika, )
marozsán erika (marozsán erika, )

Mindössze néhány napot tölt itthon a New Yorkban élő, Németországban forgató, sugárzó szépségű színésznő. Marozsán Erikának ebben a pár napban túl sok szabad ideje nem lesz: a fotózások, interjúk mellett még egy számára is teljesen új szerepben debütál: az október 5–7-i rangos divatesemény, a Marie Claire Fashion Days nyitóestjének lesz műsorvezető háziasszonya Szűcs Péter partnereként.

Hamarosan Erikával a főszerepben itthon is bemutatják a világon már nagy sikert aratott tévésorozat, a Terápia első epizódját. A szakmai siker, a kiegyensúlyozott családi háttér, az állandó készenlét és a jóga együttese az, amely – bevallása szerint – ennyire harmonikussá, ilyen ragyogóan derűssé teszi.

„Legszívesebben minden emberhez odamennék, és azt súgnám a fülébe: tessék jógázni, minden jobb lesz! – magyarázza mosolyogva Erika. – Idén ünnepeltem a 40. születésnapomat, rettegve készültem rá. A férjem meglepett egy egyhetes utazással, ahová a kislányunkkal együtt, hármasban mentünk. Így még az új környezet is fokozta a feszültségemet, a születésnapomat megelőző estén alig aludtam. Aztán hajnalban, a nappal együtt keltem, kipattantam az ágyból, és szinte szaladtam az óceán partjára. Senki sem volt még kint, csend volt, egyedül voltam, és jógázni kezdtem. A napköszöntőt csináltam végig.

Sokszor jógáztam már, de életemben először akkor és ott éreztem, hogy igazán köszöntöm a napot. Azt éreztem, hogy tényleg megköszönöm, amit a nap adott, és hogy sokkal közelebb kerültem a természethez, mint valaha.”

Marozsán Erika a húszas éveiben viselt, imádott punk stílusához képest mostanra az öltözködésében is igazi dívává vált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik