Szórakozás

Belmondo újra szingli

Belmondo és barátnője (belmondo)
Belmondo és barátnője (belmondo)

A francia filmszínész szerint nem verte át élettársa, de elhagyja.

A francia filmszínész különválik belga élettársától, Barbara Gandolfitól, akivel szép éveket töltött, de most elhagyja. „Nagyon jól tudom, mi történt, és igazat adtam Jean-Paulnak, hogy véget vet ennek a kalandnak. Jean-Paul mindig úgy irányította a magánéletét, ahogyan ő akarta” – tudatta ügyvédje, egyben barátja, Michel Godest. A 37 éves Barbara Gandolfit többször is meghallgatta a francia és a belga igazságszolgáltatás egy őt és a volt férjét érintő állítólagos csalás ügyében.


Fotó: AFP / Thomas Coex

Belmondo állítólag 200 ezer eurós (56,97 millió forint) kölcsönt adott a fiatal nőnek, az egykori Playboy-modellnek. A belga ügyészek szerint Barbara Gandolfi arra használta a neves színészt, hogy pénzt csaljon ki tőle. Korábban Belmondo azt mondta, nincs semmiféle “ügy”, nincs mit kedvese szemére vetnie. Belmondo két éve még beperelte a belga rendőrséget, amiért két alkalommal több órán keresztül is kihallgatták barátnője ügyében.

A nyomozók a nő volt férjének hollétéről akartak többet tudni, aki állítólag milliókat csalt ki “A profi” sztárjától, és halálosan megfenyegette, ráadásul nemcsak őt, hanem a kislányát, Stellát is. Belmondo sérelmezte, hogy “a rendőrség túllépte a hatáskörét kihallgatása közben”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik