Szórakozás

Attila elfenekelte a leszíjazott VV Kingát – Fotó

VV Kinga tegnap elképesztő képet osztott meg a Facebookon. A Való Világ szőke sztárja egy kínzópadon pózol, miközben exe épp egy bottal a kezében készül elfenekelni őt.

A Való Világ volt szerelmespárja hétvégén a Sümegi várba kirándult. VV Kinga és VV Attila állítja, hogy nyári szakításuk után már csak barátokként múlatták együtt az időt. A két valóságshow-hős eltért az átlagos családi kirándulóprogramtól és a vár több kínzóeszközét is kipróbálta, persze csak visszafogottan.

Kinga a Facebook oldalán tette közzé azt a képet, amelyen egy kínzópadon fekszik leszíjazva, mögötte pedig volt párja, Knap Attila egy bottal készül elfenekelni őt.

“Vajon mióta várhatott erre a napra Attika?!” – kérdezte ironikusan rajongói oldalán Kinga, a posztot pedig alig néhány óra alatt több mint 500-an kedvelték.

A Hír24 kíváncsi volt arra, hogy VV Kinga hogyan került a kínzóeszközre.

“Elsőként voltam ilyen pozícióban! A nyakamat, a lábaimat és a derekamat is egy pánt fogta le. Nagyon viccesnek találtam a dolgot, de abban a korban biztosan nem lett volna annyira humoros, ha tényleg kínoznak” – meséli a szőke sztár, aki Attilával másfél órát romantikázott a Sümegi várban, persze, mint tudjuk szigorúan csak haveri alapon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik