Szórakozás

Csepregi Éva meghökkentő vallomást tett

Csepregi Éva úgy véli, számára „meg volt írva", hogy énekesnő lesz. A magánéletében azonban nem volt ennyire szerencsés.

A TV2 Mokkájában vendégeskedett ma reggel Csepregi Éva. Az énekesnőt Joshi karrierről és magánéletről faggatta.

„Mindig is énekeltem. Ha van olyan, hogy a sors könyve, nekem ez volt benne megírva – vélekedett Éva. – Beleszerettem a színpadba, szerencsére az életem során a színészetbe is belekóstolhattam. Szeretek szórakozni, bolondozni és magamat mutogatni a színpadon.”


Az énekesnő arról is vallott, hogy mindig is érdekelték az emberek, de valamiért félt is tőlük. Éva nem tagadja, a  kapcsolatok kialakításában gátlásos volt. „Talán pont azért kaptam a jóistentől a színpadot, hogy a gátlásosságot feloldja” – vélekedett.

Éva arról is mesélt, hogy amikor egykori párjával külföldön élt, nagyon hiányztak neki a fellépések. Ha úgy alakult volna az élete, egy nagy szerelemért akár a karrierjét is feláldozta volna – azt azonban hozzátette, ha a szóban forgó kapcsolata akkora szerelem lett volna, egykori párja megértette volna, hogy az éneklés is fontos számára. „Sokat kértem, hogy jöjjünk kicsit haza… A mai fejemmel tudom, nem működött volna a kétlakiság. Az ember kiteszi a lábát innen, mindenki elfelejti” – vélekedett az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik