Szórakozás

Sosem volt még ennyire szexi Liptai Claudia – Fotó

A legjobb formájukban állnak ősszel kamerák elé a TV2 sztárjai. A legtöbbet Erdélyi Mónika nagy fogyásáról beszélnek, de kiderült, Tilla is vékonyabb, mint valaha és Claudián sincs nyoma a pluszkilóknak.

Mónika az egyik legjobb bizonyítéka annak, hogy akaraterővel meg lehet szabadulni a makacs túlsúlytól is. Ahogy már megírtuk, a FEM3 műsorvezetője több mint tizenhárom kilót dobott le az elmúlt hónapokban. A szénhidrátszegény táplálkozás mellett alapelve, hogy a diétás étel is legyen jó ízű. „Ha nem finom, amit az ember eszik, akkor garantáltan hamburgerrel fog álmodni” – vélekedik. A műsorvezető bevallotta, amikor elkezdte a diétát, azt hitte, éhen fog halni, de soha nem engedett a kísértésnek.

A SuperTV2 délelőtti műsorának férfi műsorvezetője, Tilla is  látványos átalakuláson ment keresztül: tizenkét kilótól szabadult meg. A híresség nem a képernyős kívánalmak miatt, hanem önmagáért  csinálta végig a fogyókúrát, ugyanis nem érezte jól magát a bőrében. Tilla most már kiváló formában van és a tükörképével is elégedett.


Liptai Claudia kollégáihoz hasonlóan sokat küzdött a súlyával, de most szexibb, mint valaha. Bizosak lehetünk benne, hogy a híresség most sem fog szégyenben maradni leendő műsorvezető-társa, Tilla mellett, és bomba formában foglal helyet az új beszélgetős műsor kanapéján októbertől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik