Szórakozás

Megszületett a magyar televíziós gyermeke

babaláb (újszülött, )
babaláb (újszülött, )

Megszületett Rónai Egon kisfia. Az elmúlt napokban azonban nemcsak az ismert tévés lett apuka, hanem több sztár is, mint például Király L. Norbi és Robbie Williams.

Megszületett Rónai Egon gyermeke. Az ismert televíziós a legnagyobb közösségi portálon tudatta a hírt, amelyhez a tüneményes kisfiúról fotót is mellékelt, kizárólag a barátai számára. Rónai Berci 3490 grammal és 54 centivel látta meg a napvilágot. Ő és anyukája is kiválóan érzik magukat. Ennél több információt azonban még ismerőseivel sem osztott meg a tévés.

Király L. Norbi kisfia az elmúlt héten született meg, az énekes mindvégig kedvese mellett volt a szülőszobán. Norbi szintén a Facebookon számolt be rajongóinak a baba érkezéséről. “Fantasztikus érzés, hogy végre a karomban tarthatom a kisfiamat. Már most úgy érzem, hogy leírhatatlanul szeretem” – vallotta az X-Faktor felfedezettje.


Hollywood egyik álompárja, Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. sajtósán keresztül közölte az örömhírt, hogy megszületett második gyerekük. A kisfiú és a mama is remek egészségnek örvend. A pici nevét és pontos születési napját viszont nem hajlandóak elárulni egyelőre. Az viszont biztos, hogy múlt kedd után érkezett meg a baba, ugyanis akkor még terhesen fotózták le Sarah-t.
Megszületett Robbie Williams és felesége, Ayda Field első gyereke is. A pici szeptember 18-án jött a világra, majdnem három és fél kilóval, és a Theodora Rose nevet kapta.


Csütörtökön délután életet adott harmadik gyermekének az Oscar-díjas Reese Witherspoon is. A kisfiú a Tennessee James Toth nevet kapta a szüleitől, és mind ő, mind a mamája kiváló egészségnek örvendenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik