Szórakozás

Titokban gyereket vár Beyoncé? Gyanús fotó

Több hírforrás is tudni véli, hogy Beyoncé Knowles gyereket vár, amit a növekvő pocakja is bizonyít.

A hétvégén óriási sztárbulit rendezett Beyoncé és Jay-Z az őket elég szép összeggel támogató konyakgyártó céggel karöltve. Az énekesnő azonban nem élvezhette az este főszponzorának termékeit, ugyanis állítólag gyereket vár. Legalábbis több online magazin úgy véli, hogy Bey pocakja megnőtt az utóbbi hónapokban, és a menedzsmentjében dolgozók közül is többen megerősítették a feltételezést. Az informátorok szerint a díva nemrég lépett át a negyedik hónapba, de még sokáig nem szeretné állapotáról nyilatkozni.


Jay, Bey és az egyesek szerint megnőtt pocakja

Beyoncé terhességét alátámasztja az is, hogy az este folyamán csak szorongatta a konyakos poharat, de nem ivott bele. Kizárólag gyömbért szürcsölgetett, és amikor fotós volt a közelben, hirtelen felkapta az alkoholos luxusitalt, hogy eleget tegyen a promóciós kötelezettségeinek. Nagyon úgy tűnik, hogy a nyolc hónapos Blue Ivy hamarosan kap egy kistestvért.

Júniusban hasonló indokok miatt egyszer már többen biztosan állították, hogy Knowles áldott állapotban van. Akkor abból szűrték le a – később tévésnek bizonyult – következtetést, hogy több rendezvényen sem kért kedvenc pezsgőjéből és borából.


Csak szorongatta a poharat, de nem ivott alkoholt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik