Szórakozás

Súlyos betegséggel vitték kórházba Terry Blacket

Terry Black (Terry Black)
Terry Black (Terry Black)

Rettenetesen megijesztette családtagjait Terry Black, aki a napokban egyre rosszabbul érezte magát, így tegnap kórházba kellett vinni. Állapotáról csak a Hír24-nek beszélt.

Terry elmondta, hogy napok óta rettenetesen szenvedett a hátfájástól, de azt hitte, hogy a beteg gerince rendetlenkedik. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, néhány hete külföldön kezelték a hírességet és a speciális beavatkozásnak köszönhetően nem kellett megoperálni a gerincsérvét.

Ám sajnos nem sokáig élvezhette a fájdalommentes napokat a kétgyermekes apuka. A napokban ismét előjöttek a fájdalmak. Miután köhögési rohamok törtek rá, gyanakodni kezdett, hogy nem a gerincfájdalom sugárzik ki a hátába, hanem más problémája lehet. Mivel korábban a tüdejének egy részét eltávolították, így nagyon megijedt és orvoshoz fordult.

„Megvizsgáltak és kiderült, nem alaptalan az aggodalmam. Ismét tüdőgyulladásom lett, aminek ráadásul már szövődménye is van. Egyelőre nem tudják, mi lehet az, de tegnap megcsinálták a biopsziát, aminek egyelőre várni kell az eredményére” – mesélte Terry, aki nem feküdt be a kórházba, ugyanis rengeteg dolga van.

Azt mondja, nem tudja lemondani a munkáját, hétvégén is műsort vezet, így nem teheti meg, hogy kórházba vonuljon. Emellett megígérte, amennyit csak tud, otthon pihen, hogy mielőbb felépülhessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik