Szórakozás

Keleti Györgyinek bejött a börtönterápia

börtön (börtön)
börtön (börtön)

Megjárta a poklot, de sikerült talpra állnia, és a boldogság is rátalált. Most könyvet ír.

Keleti Györgyi a Borsnak azt mondta: valóban megjárta a poklot, de a megszerzett tapasztalatok – hiába tűntek akkor szinte kibírhatatlannak – változtattak rajta. Sokkal erősebb lett lelkileg, alakult emberileg és a gyógyszerfüggőségtől is megszabadult. Azt gondolja, a börtönnek is köszönhető, hogy két éve szépen, lassan sikerült talpra állnia, és rátalált a boldogság. Sok makulátlan, ám önsorsrontó módon élő embert beutalna néhány hónapos börtönterápiára. Szerinte az sokkal eredményesebb, mint bármilyen lelki gyógykezelés.

Keleti Györgyit immár nem a külsőségek és az anyagiak érdeklik. A pénz jó, ha van, de ő takarékos, nem költ felesleges drága holmikra, megfogja a pénzt. Sokan meglepődnének, ha tudnák, hogy valójában mennyit költ egy hónapban, de erről nem beszél, mert ehhez senkinek semmi köze. Azt ugyanakkor elárulta, hogy rátalált a szerelem, most egy orosz üzletember menyasszonya, aki mellett a délelőttöt házimunkával tölti. Főz, mos, takarít. Egyetlen kikapcsolódása a testedzés volt hetente néhány alkalommal, de már erre sem jut ideje, mert a hamarosan megjelenő könyvén dolgozik.

Az egykori modellt korábban a magyar és az olasz hatóságok is megvádolták kitartottsággal, amely miatt itthon felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Korábban a celebprostik világáról azt mondta, hogy rengeteg hölgy keresi azzal a kenyerét, hogy áruba bocsátja a testét. Olyanok is, akikről sokan nem gondolnák. Itthon a „fogyasztó” férfiak kézről kézre adnak olyan CD-ket, e-maileket, melyeken ezek a lányok magukat árulják. Fotókkal, méretekkel, árakkal. Haj-, szemszín, magasság, beszélt nyelvek. Pont, mint a lóvásárban”. Szerinte a tarifa régen 800–1000 euró között volt.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik