Szórakozás

Adele-frász az X-Faktorban

Még az angol neves tévécsatorna, a BBC is beszámolt a tegnap este a magyar képernyőn történt "adélozásról."

” Te vagy a 728., aki Adele-t énekel, imádom ezt a dalt, de soha többet nem fogom elénekelni” – mondta Keresztes Ildikó az egyik versenyzőnek a tegnap esti X-Faktor válogaton, amikor már nagyon vékony volt a cérna a zsűriben.

Addig a mentorok csak fintorogtak, integettek, hogy ne tovább, és röpködtek a vérciki produkciókra tett beszólásaik.

” Te az Adele-olimpia középmezőnyében végeztél” – így értékelte például Geszti Péter az egyik gyenge előadást.

Malek Miklós pedig ironikus-udvariasságával azzal fogadta az egyik színpadra lépőt: “mielőtt Adele-t énekelsz, megkérdezem, hogy mit szeretnél énekelni.”

Végül Nagy Feróban pattant el a húr az egyik produkció után annyira, hogy a színpadra pattant, és rögtönzött bemutatót tartott azzal: ő is tud úgy Adele-t énekelni, mint a brit éneskesőért rajongó félresikerült klónok.  Az esetről a hozzá tartozó videóval és a magyar képernyőn zajló “adélozásról” még a neves angol tévécsatorna, a BBC is beszámolt online oldalán – már aznap este.

Adél-frászt a mentorokból végül a Molnár Szulita-Barnicskó Valéria-Gubik Petra triónak sikerült kikúrálnia, “sárkány ellen sárkányfű” alapon: Adele-produkcióval.

A lányokat az “adélozásba” szintén belefáradt közönség tapssal, a mentorok pedig négy igennel jutalmazták. Gubik Petra egyébként tavaly a Mentorok Házáig jutott, de Nagy Feró a cél előtt kiejtette az ajkai lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik